Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Φύλακας άγγελος

Και ναι! Έχω κι εγώ φύλακα άγγελο. Ή μάλλον φύλακες αγγέλους...
Είναι πολλοί. Κάποιοι είναι δίπλα μου (σχεδόν)κάθε μέρα. Κάποιοι άλλοι πάλι είναι πιο μακρυά, όμως ξέρω ότι μ'αγαπούν, κι ότι με προσέχουν (π.χ. Θ*).
Πόσο σημαντικοί είστε για μένα! Στ' αλήθεια δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τους φύλακες μου. Είναι οι μόνοι που με κάνουν να χαμογελώ όταν έχω τις μαύρες μου, είναι οι μόνοι που με σκέφτονται και νοιάζονται για εμένα.
Μπορεί κάποιες φορές να μου σπάνε λιγάκι τα νεύρα όλοι τους (χωρίς καμία εξαίρεση, συγνώμη) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνους.
Τους αγαπάω ακόμα κι όταν δεν γελούν, ακόμα κι όταν στριγλίζουν και θέλω να τους σφαλιαρίσω. Ακόμα και τότε τους αγαπάω.
Καλό θα ήταν να ξέρουν, ότι χωρίς όλους αυτούς (όλο αυτό το τσούρμο) δεν μπορώ να ζήσω. Μπορεί ώρες ώρες να με πνίγουν, αλλά μ'αρέσει. Είναι γλυκός ο πνιγμός. Δεν πειράζει...

Αγαπημένοι άγγελοι: Η*, Α*, Μ*, Ε*, Θ*

Είναι κι άλλος ένας άγγελος (Μ*) αλλά τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω τι έχει πάθει. Δέιχνει να έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό... Ίσως έχει αποσπάσει την προσοχή του κάτι άλλο, πιο ενδιαφέρον, απλά θέλω να ξέρει ότι εγώ και οι υπόλοιποι άγγελοί μου, θα τον περιμένουμε τον μικρό μας άγγελο να γυρίσει πίσω... Αυτό τουλάχιστον ελπίζουμε...    Υ.Γ.μου είπε κάποιος ότι σε είδε. χάρηκα που είσαι καλά! κι ας μην σε έχω δει εγώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου