Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Ελαττώματαα

Λοιπόν!!!
Σήμερα η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε μένα και τα ελαττώματά μου! Που είναι κάμποσα... Και όχι, δεν μιλάω σε μια κρίση κατωτερότητας και ανασφάλειας για τον εαυτό μου! Μιλάω με σκοπό να αναγνωρίσω τα ελαττώματά μου! (γιατί όταν ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα και από πού προέρχεται μπορείς και να το λύσεις!!! :))Πράγματα που μου την σπάνε στον εαυτό μου:

#1: Κρίνω τον καθένα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Πολλές φορές αντιπαθώ κάποιον τόσο πολύ, μου την δίνει στα νεύρα (πριν τον γνωρίσω καν) και μετά τον γνωρίζω και νιώθω τόοοοοοσο ηλίθια γιατί αυτός ο κάποιος είναι μια χαρά άνθρωπος και καταντάω όχι απλά να τον συμπαθώ αλλά και να γίνουμε φίλοι και να βγαίνουμε.
#2: Είμαι ξερόλας. Καλά αυτό θα το έχετε συνειδητοποιήσει κι εσείς. Πάντα θεωρώ ότι τα ξέρω όλα και είναι καθήκον μου να τα πω και στους άλλους μπας και ξεστραβοθούν κι αυτοί ;Ρ
#3: Είμαι κυκλοθυμική. Πολύ όμως. Την μια στιγμή θα σου τραγουδάω το καινούριο τραγούδι της Lady Gaga χορεύοντας παράλληλα και την άλλη κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιο το νόημα της ζωής και κλαψουρίζω.
#4:  Ή θα είμαι τελείως ψωνάρα, ή η αυτοπεποίθησή μου θα είναι στα τάρταρα... Περνάω από τον καθρέφτη και ή θα πω <<Καλά τελικά είμαι και πολύ κουκλάρα>> ή <<Γιατί μ' αφήνουν και κυκλοφορώ έτσι;>>. Αυτό πρέπει να το παραδεχτώ, είναι το πιο γελοίο απ' όλα.
#5: Ξέρω πως είμαι έξυπνη και θεωρώ τους άλλους χαζούς. Αυτό μου το λέει και η μαμά μου, ότι πολλές φορές φέρομαι λες και είμαι μόνο εγώ έξυπνη. Μου τη δίνει γιατί δεν το κάνω επίτηδες. Απλώς συμβαίνει.
#6: Είμαι πεισματάρα. Όταν ξέρω (ή έστω νομίζω) πως έχω δίκιο θα το υποστηρίξω μέχρι τέλους. Δεν με νοιάζει όοο,τι κι αν λέει ο άλλος. Από τη στιγμή που εγώ έχω σχηματίσει γνώμη... ΤΕΛΟΣ!  
#7: Φτιάχνω πάααααρα πολλές ιστορίες με το μυαλό μου. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. Να μου πείτε γιατί είναι κακό αυτό; Είναι για μένα. Είναι γιατί δεν γίνονται ποτέ πραγματικότητα ενώ εγώ περίμενα ότι θα γίνουν.
  

Και κάπου εδώ θα τελειώσω... Και όχι επειδή πιστεύω πως δεν έχω άλλα ελαττώματα... Απλώς επειδή θεωρώ ότι δεν έχει νόημα. Το νόημα είναι όλοι να καταλάβουμε ποια είναι τα ελαττώματά μας και να προσπαθήσουμε, αν όχι να τα διορθώσουμε τελείως, να τα ελαττώσουμε κάπως..
Και σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι <<δεν φταίω εγώ>> (όπως λέει και ένας φίλος) για τα ελαττώματά μου... Απλώς συμβαίνουν!!!! Φιλιά σε όλους και όλες :*

2 σχόλια:

 1. πόσο θα συμφωνήσω ! !

  βασικά,μην το πεις πουθενά..τα ίδια ελαττώματα έχω κι εγώ χαχα
  πιστεύω πως όλοι-πάνω κάτω-έχουμε τα ίδια!

  την έχω πατήσει με το 1ο και το 2ο [σπανίως χαχαχαχαχα]

  αμμ το 7ο μ'έχει κάψει..άπειρες φορές!

  τι να πω..πάλι καλά που τα παραδέχεσαι!
  η συντριπτική πλειοψηφία αρνείται πεισματωδώς
  "ν'αγκαλιάσει" τα ελαττώματά της και να προσπαθήσει
  να δουλέψει επάνω τους..να τα κάνει να φαίνονται
  λιγότερο σαν ελαττώματα και περισσότερο
  σαν κάτι όμορφο,που έχει κάτι να τους μάθει!


  ξέρεις το παιχνίδι της Πολυάννα; Κάπως έτσι είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πράγματι αυτό το 7ο θα με κάψει κι εμενα άπειρες φορές και θα με κάψει άλλες τόσες!! Το βλέπωωω! Τουλάχιστον έχω φαντασία και πολλές ιδέες για τα μελλοντικά μου μυθιστορίματααα! χαχαχα

   Διαγραφή