Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ματωμένο φεγγάρι

Αύριο βράδυ, 15 Ιουνίου, έχουμε έκλειψη φεγγαριού.
Όσοι είστε ρομαντικές ψυχές (σαν κι εμένα τρομάρα μου) μην χάσετε αυτό το θέαμα, το φεγγάρι με μια κόκκινη απόχρωση, ματωμένο φεγγάρι.

Όλο αυτό οφείλεται στο ότι η Γη θα μπει ανάμεσα στον ήλιο και τη σελήνη, έτσι η γη θα σκιάσει τν σελήνη... Η ολική έκλειψη της σελήνης θα είναι γύρω στις 22.20.
Κάποτε, πίστευαν ότι όταν το φεγγάρι έπερνε αυτό το χρώμα, προμηνευόταν κάτι κακό. Βέβαια, τώρα ξέρουμε την αληθινή αιτία.
Λόγω της επιρρεασμένης ατμόσφαιρας της γης, το φαινόμενο πρόκειται να είναι εντονότερο.
Αν το φεγγάρι κάθε μέρα είναι τόσο όμορφο και χαρίζει ρομαντική διάθεση, μας κάνει να ονειρευόμαστε, κάτω από αυτό ερωτευμόμαστε, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα πάρει το χρώμα του πάθους!...
Αν είστε λοιπόν ερωτευμένοι, πάρτε τον/την αγαπημένο/μένη σας και μοιραστείται τα φιλιά σας κάτω από ένα ερωτικό φεγγάρι, που θα ξαναδούμε γύρω στο 2018....

Ελπίζω να απολάυσε το όμορφο θέαμα όπως λέω να κάνω κι εγώ
:*

2 σχόλια:

  1. αν παλι δεν ειμαστε ερωτευμενοι και δεν μπορουμε να παρουμε το αισθημα μας χδ...ας παρουμε τους εαυτους μας και καλους φιλους...απλα να μην χασουμε το τοσο μαγικο φεγγαρι! ;)

    πολυ καλοο το κειμενακι σου =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωω,ναι!θα είναι υπέροχο θέαμα και φυσικά δεν πρέπει να το χάσουμε με τίποτα!χαχα,θα πω τώρα κάτι εντελώς χαζό,αλλά χθες ήμουν με μία φίλη μου στο σπίτι μου και βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι και ψάχναμε να βρούμε τo φεγγάρι για να το φωτογραφίσουμε(έχω κόλλημα με την φωτογραφία χδ),αλλά το φεγγάρι πουθενά.γι'αυτό το λόγο ανρωτιόμουν που στο καλό πήγε το φεγγάρι;)
    τέλος της χαζής διήγησης της Ιωάννας χΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή